Jurij Gašper vam razkrije svoj recept za uspeh

Z udeležbo na brezplačnem webinarju si odklenete ekskluzivno ceno ure poslovnega coachinga za 9,90 EUR. To ceno dobi samo prvih 10 najhitrejših, zato si oglejte spodnji video in se prijavite.

KLIKNI NA VIDEO

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Brezplačen webinar v sredo 13. maja 2020.

Podjetje Gašper je družinsko podjetje, ki je svoje poslanstvo posvetilo enemu samemu cilju – živeti v sožitju z lesom in to že 40 let!

To pomeni 45 let izkušenj, 45 let tehnološkega razvoja, 45 let izboljšav.

Za lesena okna in vrata uporabljajo kakovostni les iz pohorskih gozdov in obronkov Pohorja ter avtohtonih območij različnih delov sveta. Najnovejša OKNA in VRATA Gašper so rezultat na katerega smo resnično ponosni. Poslovno področje družinskega podjetja Gašper zajema predelavo lesa, izdelovanje polproizvodov iz lesa in proizvodnjo stavbnega pohištva. To so visoko kvalitetna okna in vhodna vrata iz različnih materialov.

Čas je, da prepričajo tudi vas!

Podjetje Gašper ustvarja 50 % svojega prometa v tujini, večinoma na nemško govorečem področju in na trgih nekdanje Jugoslavije. Pred dvema letoma so vložili veliko truda in lastnih sredstev v posodobitev najmodernejše tehnologije za predelavo lesa, kar jim omogoča da so prilagodljivi in lahko svojim kupcem uresničijo vsako željo.

Družinsko podjetje Gašper ima pridobljene vse potrebne certifikate, je član Lesarskega grozda, ter mednarodnega Wood Industry Cluster-a in iniciative proHolz.