Projekt Asi

Prijava na projekt in izvedba na enem mestu

Javni razpis za podporo podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih in krepitvi njihovih kompetenc 2021

PREDMET RAZPISA

V okviru projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – ASI, podjetja lahko pridobite sredstva za usposabljanja svojih starejših zaposlenih, s poudarkom na usposabljanjih iz digitalnih veščin.

Zakaj se odločiti za nas?

Za nami sta uspešno izvedena že dva projekta. Na projektu ASI sodelujemo z različnimi podjetji od samega začetka (od priprave prijave, oblikovanje strategije do uspešno izvedenih delavnic) JP ASI 2017 in JP ASI 2019. 

Želite v vašem podjetju še izboljšati rezultate?

S tem razpisom vam sklad omogoča financiranje dejavnosti v okviru aktivnega upravljanja s starajočo se delovno silo. Izkoristite ponujeno priložnost v korist vaših zaposlenih in v končni fazi dobrobit vašega podjetja.

Razmišljate, da bi znanja vaših zaposlenih izpopolnili?

Pridobljena sredstva so namenjena vsem izobraževanjem in usposabljanjem – za dvig strokovnih znanj, kot tudi za namene osebnostne rasti ter motivacijskih in coaching programov za dvig osebnostnih in poslovnih kompetenc in pripravi strategije.

 

Kako iz cone udobja na pot rasti?

Kaj počnejo najuspešnejši ljudje na svetu? Rastejo. Kako rastejo? Tako, da si postavljajo nove cilje, ki jih dosežejo tako, da vedno znova začenjajo nove procese učenja, ki jih pripeljejo iz nezavednega nivoja do rutine, kar jim omogoča živeti sanje. Podjetje ima posledično stalno stabilno jedro s pripadnimi in zavzetimi zaposlenimi, ki dolgoročno sledijo ciljem in kulturi podjetja. 

usposabljanja in izobraževanja

Odprte delavnice

Usposabljanja, ki se izvajajo periodično v daljših časovnih obdobjih pomenijo za podjetje maksimalni učinek finančne investicije in optimalni razvoj, ter maksimalni napredek zaposlenih.

Treningi in coachingi na delovnem mestu

Trening na delovnem mestu je metoda prenosa kompetenc, znanj in veščin, ki jih zaposleni potrebuje konkretno na svojem delovnem mestu. Izvaja se na njegovem delovnem mestu, torej v okolju, kjer mora vaditi veščine in znanja, ki jih je pridobil med treningi, delavnicami ali predavanji.

TEAM BUILDING

PERSONALIZIRANI PIOS TEAMBUILDINGI – »team building s skupinskim coachingom na sproščen način«

Individualni poslovni coachingi in treningi

Prepoznajte svoja omejujoča prepričanja in razvijte sodobne vodstvene navade, da boste ponovno uživali v vodenju.

Online | Webinar | Spletno izobraževanje

Izvajamo online usposabljanja za management in zaposlene? Prednosti: stroškovna učinkovitost, čas in fleksibilnost

Promocija zdravja

Imejte torej zadovoljne sodelavce in se razbremenite načrtovanja tako. S pomočjo ozaveščanja o pomembnosti zdravja, ustvarjanjem zanimanja in zaupanja, pošiljanja predlogov za zdrav življenjski stil, sprejemanjem ukrepov.

UREDIMO VAM VSO DOKUMENTACIJO

Od prijave, do izvedbe