JAMES M. TOMAZIN

James M. Tomazin je inženir metalurgije. Diplomiral je na Naravoslovni tehniški fakulteti v Ljubljani.
Po uspešni sanaciji težke poškodbe se je nekaj “premaknilo” v njegovi glavi. Začel se je intenzivno ukvarjati s študijem telesa, gibanja, načinov treninga, vadbe in vadbe možganov…

Bil je učitelj smučanja in plavanja, po nesreči pa se je začela njegova pot nenehnega izobraževanja o tem, kako deluje naše telo, kaj lahko sami enostavno storimo, da se spremenimo in s tem sami pomagamo svojemu imunskemu sistemu, da lažje in bolje opravlja svoje delo.

Njegov najljubši hobi je prebiranja knjig (4-6 na teden). Že 23 let (od maja 1996) profesionalno deluje v vadbi, športu …

Neprenehoma se udeležuje  izobraževanj, seminarjev, delavnic po celem svetu (do sedaj v USA, Nizozemski, Nemčiji, Angliji, Švedski, Finski, Danski, Belgiji, Italiji, Avstriji, Madžarski, Grčiji, na Hrvaškem in seveda v Sloveniji). V tem času je tudi pridobil veliko število licenc.

Danes trenira vrhunske športnike (najbolj znan Ivan Trajkovič, s katerim sodeluje že tri leta), »pomaga« in uči ljudi, kako lahko sami razumejo različne situacije, se začnejo spreminjati in s tem na enostaven način in  sami »odpravijo« bolečine in razne »neprijetne« situacije (nekatere znane osebnosti so bile njegove stranke: Smiljan Mori, dr. Aleksander Šinigoj, Silvester Kmetič, Aleš Lisac, Natka Geržina, celo Brian Tracy je že bil njegova stranka), izvaja vadbe za otroke in odrasle s posebnimi potrebami, izvaja vadbe za seniorje. In na to tematiko veliko predava.

james_tomazin inženir metalurgije

O gibanju pravi: “Brez gibanja ni življenja. Vse kar nas obdaja, vesolje, svet, okolica, mi in vse v nas, se giblje. Kvarki, atomi, molekule, vse je vibracija, gibanje. Kdor ne giblje ne živi (več)!!! Kdor ne giblje  se mu pretok življenjska energija po telesu »ustavi« in takrat se vsak od nas »vrne v prah.”

Na poti k odličnosti

KONTAKTNI PODATKI

PIOS 365 d.o.o.
ID za DDV: SI17070325

Phone: +386 51627054

Email: info@pios.si

Web: www.pios.si