Kaj je Purifog!

Purifog je enostaven in učinkovit sistem za higienizacijo prostorov ter predmetov in zraka v njih.

Sestavljen je iz termo-generatorja in sredstva za higienizacijo. Termo generator iz higienizacijskega sredstva proizvede aerosolno ali mikro-meglo, ki jo v manj kot minuti vpiha v prostor. Mikro megla se enakomerno razporedi po celem prostoru in higienizira celoten prostor in vse kar je v njem.

Enostavno, hitro in učinkovito higienizirajte vaše prostore in vse kar je v njih

Enostaven za uporabo!

S sistemom PuriFog lahko ob željenem času naenkrat higienizirate celoten prostor in vse kar se nahaja v njem, zrak, stene, tla, strop, pohištvo, opremo, stroje, naprave….. Napravo lahko aktivirate na različne načine:

  • z aktivacijskim ključem in sprožilnim gumbom na napravi
  • z aktivacijskim ključem in daljinskim upravljalcem
  • s poljubnimi relejskimi in časovnimi impulznimi stikali
  • s pametnimi mobilnimi napravami
  • s sistemi pametnih stavb
  • …….

Zamegljevanje traja zgolj 5 – 180 sekund. Prostor je dodobra higieniziran že po 60-120 min. Popolna vidljivost pa nastopi po približno 3 urah. Če želite postopek pospešiti, lahko prostor po 60-ih minutah preprosto prezračite.

 

Najbolj natančen!

Nihče vašega prostora ne higienizira tako natančno kot Purifog. Zakaj? Ker je Purifog edini sistem za higienizacijo, ki higienizacijsko sredstvo razporedi dobesedno povsod po prostoru. Purifog aerosolna megla je sestavljena iz delcev velikosti od 1-2 µm (mikron-a) in se zelo počasi spušča proti tlem. Zaradi teh dveh lastnosti prodre povsod tudi v mikro razpoke, vse kote in odprtine. To velja tudi za vso opremo, naprave, izdelke,…., ki se nahajajo v prostoru. S tem dosežemo do 1.700-krat učinkovitejšo higienizacijo prostora v primerjavi z ročnim čiščenjem ali ročnim zamegljevanjem.

Tako za male kot velike!

Sistem Purifog si lahko omislite v različnih velikostih in sicer vam ena Purifog naprava lahko higienizira prostore med 15m3 in 4.000m3. Če so vaši prostori večji in v več nadstropjih pa lahko namestite tudi dve ali več naprav. Mikro-megla se samodejno razporedi po prostoru, ne glede na njegovo obliko. Tudi 30,40 ali več metrov dolgi hodniki in skladišča z zelo visokimi stropovi za Purifog niso problem.

Zelo učinkovit in varen!

Higienizacijsko sredstvo za sistem Purifog je varno za ljudi in živali, vendar ima visok higienizacijski učinek. To dokazuje tudi test NE-toksičnosti izveden s strani….. Purifog naprava in higienizacijsko sredstvo sta “Patentiran sistem”, zato sestava sredstva ni skrivnost. Purifog higienizacijsko sredstvo vsebuje:

  • Dipropylene glycol
  • Vodo
  • Isopropyl alkohol in
  • Benzalkonium Chloride (Quat)

Prijazen do naprav in površin!

PuriFog megla je prijazna tudi do računalnikov, telefonov, televizorjev, tiskalnikov in vseh ostalih naprav. Prav tako ni potrebno pred Purifog meglo skrivati nobenih dokumentov, papirnatih ali kartonskih izdelkov, embalaže,…. Purifog aerosolna megla sama po sebi na površinah ne pušča nobenih sledi, zato čiščenje tudi površin po higienizaciji ni potrebno.

Patentirana in certificirana tehnologija!

Purifog je patentiran sistem za higienizacijo prostorov, s CE in EMC certifikatom, ter certifikatom ne-toxičnosti učinkovine. Testiran je bil tudi s strani oddelka za Kemijo na Univerzi v Torinu in strani Laboratorija BiTC srl.

Enostavno, hitro in učinkovito higienizirajte vaše prostore in vse kar je v njih!

Na poti k odličnosti

KONTAKTNI PODATKI

PIOS 365 d.o.o.
ID za DDV: SI17070325

Phone: +386 51627054

Email: info@pios.si

Web: www.pios.si